Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Als Rembrandt in deze tijd had geleefd, had hij geen les mogen geven.
Als Rembrandt in deze tijd had geleefd, had hij geen les mogen geven.

Vanuit je passie bijdragen in het onderwijs

Goed onderwijs is het fundament van de samenleving. Als pragmatische vakmensen uit het po, v(s)o en mbo is het onze missie om, zonder winstoogmerk, creatief bij te dragen aan toekomstbestendig onderwijs. Wij geloven in een gezamenlijke verantwoordelijkheid als maatschappij om kennis, kunde en levenservaring te delen met de jongere generatie.

Toekomstbestendig onderwijs

Goed onderwijs is het fundament van de samenleving. Als pragmatische vakmensen uit het po, v(s)o en mbo is het onze missie om, zonder winstoogmerk, creatief bij te dragen aan toekomstbestendig onderwijs. Wij geloven in een gezamenlijke verantwoordelijkheid als maatschappij om kennis, kunde en levenservaring te delen met de jongere generatie. Daarnaast geloven wij dat mensen vanuit de maatschappij inzetten op scholen een verrijking voor het onderwijs is. 

Ambitie

Ons doel is een totaaloverzicht van vakmensen, ondersteuners, vakexperts, ervaringsdeskundigen, stichtingen en andere organisaties die het onderwijs willen verrijken. Scholen hoeven geen zoektochten op het internet aan te gaan om mensen te vinden die zijn nodig hebben in het huidige onderwijslandschap van tekorten. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat onderwijsgeld zoveel mogelijk ook aan onderwijs wordt besteed en niet in de zakken van bemiddelingsbureaus belandt. 

Mocht u hier vragen over hebben, neem dan gerust contact met ons op. 

Aanvragen in the Spotlight

Regio
©Stichting Meester Rembrandt - 2024
Stichting Meester Rembrandt gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.