Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Als Rembrandt in deze tijd had geleefd, had hij geen les mogen geven.
Schrijf je in als Leermeester
Biijdragen vanuit je passie

Leermeester niet gevonden? Plaats hier je verzoek!

Vanuit je passie bijdragen in het onderwijs

Goed onderwijs is het fundament van de samenleving. Als pragmatische vakmensen uit het po, v(s)o en mbo is het onze missie om, zonder winstoogmerk, creatief bij te dragen aan toekomstbestendig onderwijs. Wij geloven in een gezamenlijke verantwoordelijkheid als maatschappij om kennis, kunde en levenservaring te delen met de jongere generatie.

Stichting Meester Rembrandt is een zelfsturend platform met leermeesters en organisaties die kosteloos hun kennis en kunde willen delen op scholen in de regio. Bijvoorbeeld met (online) gastlessen over hun professie/vakgebied, inspirerende levensverhalen of bijles aan leerlingen die dat nodig hebben.

Je kunt bij leermeesters denken aan ondernemers, wetenschappers, (top)sporters, vakmensen en professionals. Veelal gepassioneerde mensen die naast of tijdens hun werk bij willen dragen aan het onderwijs. Maar bijvoorbeeld ook ervaringsdeskundigen,  daklozen, voorleesmoeders, gepensioneerde leerkrachten of MBO/HBO+ docenten die met hun studenten lessen of themaprojecten geven in het voortgezet- of basisonderwijs.

Ons doel

Ons uiteindelijke doel is dat iedereen die iets toe wil voegen aan het onderwijs in Nederland zich inschrijft bij onze stichting. Zodat de leermeesters en/of organisaties gemakkelijk gekoppeld kunnen worden aan de scholen. Met als belangrijke speerpunten: kwaliteit en borging in het onderwijscurriculum. Dit alles om het onderwijs op een innovatieve manier een kwaliteitsimpuls en tegelijkertijd ondersteuning te geven. Daarnaast zal dit platform inzichtelijk maken welke mogelijkheden er zijn om een eventuele (gedeeltelijke) carrièreswitch te maken naar het onderwijs.

Aanvragen in the Spotlight

Regio
©Stichting Meester Rembrandt - 2020
Stichting Meester Rembrandt gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.