Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Bedrijven zoeken
Bedrijfspresentaties
Biijdragen vanuit je passie

Leermeester niet gevonden? Plaats hier je verzoek!

Kenmerken

Zoekresultaten

Basischool De OTYS

Basisschool De OTYS is een gezellige school in Veenendaal
Waar kunnen wij hulp bij gebruiken
We merken dat onze leerlingen veel tijd nodig hebben om handig te worden met computers. Aangezien dit tegenwoordig toch een belangrijke vaardigheid is, zouden we graag samenwerken met vrijwilligers die tijd hebben om onze scholieren achter een scherm te zitten tot ze het snappen.
Bekijk het bedrijf

Basisschool B. Brans

Vanuit ons hoofdkantoor in Veenendaal en onze kantoren in Tsjechië, Frankrijk en België bestormen wij de recruitmentwereld. En hoe! Wij zien ons werk als een uitdaging en we werken keihard zodat...
Over onze organisatie
Vanuit ons hoofdkantoor in Veenendaal en onze kantoren in Tsjechië, Frankrijk en België bestormen wij de recruitmentwereld. En hoe! Wij zien ons werk als een uitdaging en we werken keihard zodat onze software nóg beter wordt, de klant nóg meer tevreden is, het proces nóg strakker verloopt en wij nóg meer bedrijven kunnen voorzien van onze dienstverlening. Inmiddels werken wij voor ruim 1.000 bedrijven, en met succes. Uiteindelijk hebben we maar één missie: dingen makkelijker maken voor onze klanten.
Wat bieden wij aan
Wij kunnen veel vertellen over software en recruitment
Bekijk het bedrijf
Regio
©Stichting Meester Rembrandt - 2020
Filter
Stichting Meester Rembrandt gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.