Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Bedrijven zoeken
Bedrijfspresentaties
Als Rembrandt in deze tijd had geleefd, had hij geen les mogen geven.
Kenmerken

Zoekresultaten

De Programmeerschool

Dé partner voor basisscholen voor het aanleren van digitale vaardigheden
Over onze organisatie
Dé partner voor basisscholen voor het aanleren van digitale vaardigheden
Wat bieden wij aan
Programmeerlessen voor groep 3 t/m 8
Bekijk het bedrijf

Educatiepunt

Het Educatiepunt is een zelfstandige stichting in Zutphen en Apeldoorn. We verrijken het onderwijs van basis- en middelbare scholen met leerzame initiatieven uit de omgeving. We zien kansen,...
Over onze organisatie
Het Educatiepunt is een zelfstandige stichting in Zutphen en Apeldoorn. We verrijken het onderwijs van basis- en middelbare scholen met leerzame initiatieven uit de omgeving. We zien kansen, brengen partners met elkaar in verbinding, ontwikkelen creatieve onderwijsprojecten en zorgen voor uitvoeringskracht bij de realisatie. Opdrachtgevers zijn scholen, bedrijven of overheden.
Bekijk het bedrijf

Stichting Move

Move zet zich in voor kinderen en jongeren van 10 tot 16 jaar die minder kansen krijgen dan hun leeftijdsgenoten. In onze doorlopende leerlijn van maatschappelijke projecten ontdekken zij hun...
Over onze organisatie
Move zet zich in voor kinderen en jongeren van 10 tot 16 jaar die minder kansen krijgen dan hun leeftijdsgenoten. In onze doorlopende leerlijn van maatschappelijke projecten ontdekken zij hun talenten en welke waardevolle positie zij in de samenleving kunnen innemen. Move begon in 2009 als studenteninitiatief in Utrecht en is inmiddels landelijk actief in primair en voortgezet onderwijs. Al meer dan 16.000 kinderen en jongeren en 3.000 studenten deden mee aan een Move-project.
Wat bieden wij aan
Met Move your world komen jongeren op het vmbo vanuit hun eigen ideeën en talenten in actie voor een ander. Ze werken samen, verkennen hun mogelijkheden en brengen die meteen in de praktijk. Leerlingen ontdekken hoe leuk het kan zijn om hun eigen bedachte acties uit te voeren en komen positief onder de aandacht. Zo krijgt hun zelfvertrouwen een boost en ervaren ze hoe waardevol ze zijn voor de wereld om hen heen. Leerlingen bedenken een coronaproof actie voor hun omgeving en voeren deze uit. In verband met corona kunt u kiezen uit twee opties om het project veilig uit te kunnen voeren: Pakket 1: door vrijwillige trainers vanuit Move (7 lesuren, flexibel in te plannen - €5,- per leerling) Pakket 2: begeleid door u als docent, u ontvangt van ons alle informatie en materialen (4 lesuren, flexibel in te plannen - €2,- per leerling)
Bekijk het bedrijf
Regio
©Stichting Meester Rembrandt - 2024
Filter
Stichting Meester Rembrandt gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.