Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Het laatste nieuws
Schrijf je in als Leermeester
Als Rembrandt in deze tijd had geleefd, had hij geen les mogen geven.

Gezamenlijke verantwoordelijkheid

Goed onderwijs is het fundament van de samenleving. Als pragmatische vakmensen uit het po, v(s)o en mbo is het onze missie om, zonder winstoogmerk, creatief bij te dragen aan toekomstbestendig onderwijs. Wij geloven in een gezamenlijke verantwoordelijkheid als maatschappij om kennis en kunde te delen met de jongere generatie.

Tussenkop

Stichting Meester Rembrandt is een zelfsturend platform met leermeesters en organisaties die kosteloos hun kennis en kunde willen delen op scholen in de regio.

Bijvoorbeeld met (online) gastlessen over hun professie/vakgebied, inspirerende levensverhalen of bijles aan leerlingen die dat nodig hebben. Je kunt bij leermeesters denken aan ondernemers, wetenschappers, (top)sporters, vakmensen en professionals.

Maar bijvoorbeeld ook ex-verslaafden/ daklozen, voorleesmoeders, gepensioneerde leerkrachten of MBO/HBO+ docenten die met hun studenten lessen geven in het voortgezet- of basisonderwijs.

Regio
©Stichting Meester Rembrandt - 2024
Stichting Meester Rembrandt gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.