Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Als Rembrandt in deze tijd had geleefd, had hij geen les mogen geven.
Als Rembrandt in deze tijd had geleefd, had hij geen les mogen geven.

Welkom bij stichting Meester Rembrandt

onderwijs versterken met wijsheid uit de samenleving | een meesterlijk onderwijscadeau
 

Hoe wij kunnen helpen?  

1. Wij inspireren mensen buiten het onderwijs graag om iets te betekenen op scholen. Betaald of vrijwillig. Bijvoorbeeld om als leermeester vanuit je passie, beroep of levenservaring gastlessen te verzorgen. Of als coach/mentor, ondersteuner of toekomstig (hybride) docent.

2. Wij helpen scholen en besturen met personeelsbeleid en onderwijsinhoud. Door de beste initiatieven, projecten en vrijwillige experts vanuit de maatschappij aan hun te koppelen. 

Via onze Linkedin vindt u praktijkvoorbeelden ter inspiratie en kunt u ook rechtstreeks contact leggen met de betrokkenen.  

Hoe doen wij dat? 

1. Via ons gratis zelfsturend platform verbinden wij vraag en aanbod rechtstreeks met elkaar (klik hier). In het verlengde hiervan hebben wij #open2educate op Linkedin geinitieerd. Met deze 'search tag' kunnen docenten/ leerlingen rechtsreeks in contact komen met vrijwillige experts. Daarnaast verspreid je het gedachtegoed om samen onderwijs te maken met de praktijk, door het gebruik van deze tag. 

2. Door continu onderzoek te doen naar maatschappelijke initiatieven, kansen en goede voorbeelden in de regio. Denk hierbij aan initiatieven die helpen bij het vinden van vrijwilligers, ondersteuners of nieuw personeel. Maar ook scholen en besturen uit andere regio's met bewezen projecten op gebied van personeelsvraagstukken. Wij delen en verbinden graag. Zonder tussenschakels en transparant.

Waarom doen wij dit? 

Omdat wij vinden dat het onderwijs effectiever gebruik kan maken van alle wijsheid en welwillendheid uit de samenleving. Er zijn in Nederland veel initiatieven, platformen en indviduen die het onderwijs willen versterken. Wij bieden hiervoor graag een overzicht en een klankbord aan scholen. 

Wie gaat dat betalen?

Wij streven er naar om zoveel mogelijk werk te verrichten via schenkingen, subsidies en (eigen) vrijwilligheid. 

Contact

Vul het contactformulier in en wij nemen contact met jullie op of mail naar team@meesterrembrandt.nl

 

 


 

Aanvragen in the Spotlight

Regio
©Stichting Meester Rembrandt - 2024
Stichting Meester Rembrandt gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.